Cautare

1339 de rezultate pentru "asociatia cultul eroilor" (2.65 secunde)
Castigata cu jertfa a peste 10.000 de ostasi, independenta tarii avea sa reprezinte un imbold moral pentru infaptuirea Marii Uniri. Glorie si amintire vesnica eroilor care prin jertfa lor au infaptuit independenta Romaniei!
salve de tun, ridicarea marelui pavoaz, cuvantul Comandantului Marinei, sau a reprezentantului acestuia, intonarea Imnului de Stat, aruncarea unei ancore de flori in apa, in amintirea eroilor marinari, jocuri sportive marinaresti, concursuri cu ambarcatiuni sau focuri de artificii.
\"Ne-am autosesizat asupra situatiei existente in ceea ce priveste eliberarea acestor avize si pentru a usura parcursul am luat decizia ca aceste expertize psihiatrice sa mai poata fi facute de inca un medic de la Centrul de Diagnostic si Tratament de pe strada Eroilor\".
Sistemul functioneaza deja in trei statii Rompetrol - Bucuresti-Ghencea, Timisoara-Eroilor si Constanta-Lapusneanu.
Pentru realizarea covoarelor asfaltice se vor investi 89,88 miliarde de lei vechi, pe lista strazilor care vor avea astfel un nou look aflindu-se Vasile Alecsandri, Ion Fotea, Nae Leonard, Grigore Ventura, Siderurgistilor, 1 Decembrie 1918, Navelor, Eroilor, Plantelor, Saligny, Nufarului, Gorunului.
42/1990 pentru cinstirea eroilor martiri ai Revolutiei. De asemenea, impozitul pe cladiri, pe teren si taxa pentru eliberarea unei autorizatii pentru desfasurarea unei activitati economice nu se datoreaza de catre persoanele cu handicap grav sau accentuat si persoanele incadrate in gradul I de invaliditate.
Programul escalei navei germane cuprinde vizite ale unei delegatii conduse de comandantul navei, comandorul Martin Wilhelm, la Comandamentul Flotei, Prefectura, Primarie si la Consiliul Judetean Constanta, depunerea unei coroane de flori la Cimitirul Eroilor din cel de-al II-lea Razboi Mondial, precum si o receptie oferita de ambasadorul Germaniei la Bucuresti.
Cele opt statii sunt Brancusi, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Drumul Taberei 34, Favorit, Orizont, Academia Militara si Eroilor 2. Deschiderea ofertelor va avea loc pe 25 noiembrie.
In Ploiesti - Piata Eroilor, in Iasi - Piata Eminescu etc. Acum ne-am lamurit: Aleea IV Simnic este comparabila cu bulevardul I.C.
Giurgiului, • Biserica Eroilor Martiri - Calea Serban Voda, • Biserica Sf. Treime - Calea 13 Septembrie, • Biserica Bumbacari - Str.
Eroilor, peste calea ferata - pe strada Calmatui (actuala strada va deveni artera partial suspendata) - paralel cu strada Gherghitei, prin Parcul Pipera si peste calea ferata va fi construita o noua artera (viitoarea Autostrada A3), care va fi prevazuta cu un pasaj suprateran - portiunea cuprinsa intre intersectia cu strada Gherghitei si Soseaua Petricani va fi suspendata integral pe un sens - intersectia Soseaua Petricani cu Sos.
-Raul Doamnei, - Valea Argesului, - Valea Ialomitei, - Romancierilor, - Parcul Drumul Taberei, - Tudor Vladimirescu, - Favorit, - Orizont, - Academia Militara, - Eroilor.
Piata Eroilor nr. 45, avand la randul sau o suprafata totala de 750 m.p., cu o sala de vanzari de 423 m.p., si fiind operata tot in format standard.
Eroilor, nr. 6-8, si are o suprafata totala de 570 mp, sala sa de vanzari masurand 452 mp. Prin numarul de localitati din toate jutetele si echipa sa de aproape 13.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
In fiecare zi, corespondentele celor cinci trimisi speciali la Olimpiada (Catalin Tolontan, Luminita Paul, Mirela Neag, Marian Ursescu, Raed Krishan) va contureaza portretele eroilor, va ofera cele mai spectaculoase evenimente si va dezvaluie reportaje dintr-un oras si de la o intimplare unica, cel mai mare eveniment planetar, nu doar sportiv.
Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, insotit de un sobor de preoti, incepand cu ora 10:30 fiind oficiata slujba de pomenire a eroilor marinari si s-au depus coroane de flori la Crucea Marinarului din Parcul Central.
Cum personalul mergea cu viteza redusa, povestea nu se incheie insa sec, cu moartea eroilor. Dimpotriva. Cat se poate de energic dupa cazatura, baiatul nostru s-a apucat sa bata fata.
Emil Constantinescu i-a transmis vineri o epistola lui Victor Ponta, in care lauda eforturile depuse de premier in sprijinul eroilor luptei anticomuniste.
are puteri miraculoase, specifice zeilor si eroilor din basme, dar si calitați si defecte specifice oamenilor. Ca persoana profana, este un om batran, un pastor batran cu barba de omat, vecin cu Mos Ajun, fratele sau mai mic.
Partea franceza a afirmat interesul si sustinerea sa pentru Ansamblul Brancusi (Ansamblului Monumental "Calea Eroilor") de la Targu-Jiu, pentru includerea acestei opere a marelui artist roman, care a trait si a murit in Franta, pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.
google-analytics.com